Vrijstaande woning met prive zwembad te koop 219000€

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Contact Information
Contact Ole
Website bezoeken
€ 219,00
More Information

Een investering voor nu en in de toekomst. Aan de voet van de Sierra Nevada (skiën) en slechts 40 min. naar het strand aan de Costa Tropical. Bezoek Granada stad en proef haar verleden en heden. Maak dagtripjes naar de Alpujarra, Valle de Lecrín en geniet van het inmense natuurschoon dat de Provincie Granada te bieden heeft.

Of je van deze woning een B&B wilt maken, of er zelf gaat wonen, in alle jaargetijden heb je het voordeel van het strand het hele jaar door. Skiën in de Winter en de schitterende en mooie stad Granada met haar Alhambra op 10 minuten rijden. En dit alles op een steenworp afstand.

De woning en indeling

De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan een met eigen badkamer, en een met eigen toilet. In totaal heeft de woning 3 toiletten en 2 badkamers. Grote en ruime woonkamer met open haard. Ruime en grote keuken met uitzicht op het zwembad en de tuin. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht over Granada met haar Alhambra. Voldoende parkeer mogelijkheid in de straat. De woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de beneden verdieping vind je 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers of hobby kamers en een kamer heeft een eigen toilet. Het huis heeft rondom een tuin. De gehele woning is voorzien van combi-CV op stookolie. Warm wáter kan ook verkregen worden via een aparte nieuwe boiler.

Ligging

Het voordeel is de ligging van deze plek, aan de ene kant de zee, aan de andere kant de Sierra Nevada en niet te vergeten de stad Granada aan je voeten.

Deze advertentie is 38 keer bekeken.
Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.