Nieuw jasje voor SpanjeVakantieland.nl na 12,5 jaar

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Na 12,5 jaar heeft de website www.SpanjeVakantieland.nl een nieuw jasje gekregen.

Vanaf 2004 hebben wij voor vele particulieren en reisorganisaties, de online promotie verzorgd via SpanjeVakantieland.nl, een thematische website over Spanje als Vakantieland. De website was volledig gericht op het verstrekken van landinformatie voor Nederlandstalige vakantiegangers, overwinteraars en emigranten. We geven internetgebruikers meer dan 500 pagina’s met relevante Spanje-informatie. De site toont op overzichtelijke wijze informatie over o.a. steden en dorpen, musea, natuur en recreatiegebieden, (water)sporten en accommodaties.

Tevens kan men via deze website  informatie uitwisselen met andere kenners en toegang krijgen tot honderden andere websites met relevantie Spanje-gerelateerde informatie.

Het succes is gelegen in een aantal zaken.

  • De website biedt veel, zo niet alle, (achtergrond)informatie die een vakantieganger, overwinteraar of emigrant nodig heeft.
  • Alle aangeboden informatie is voor de bezoekers vrij toegankelijk.
  • Het productaanbod sluit nauw aan bij de wensen van de bezoeker.
  • Snel zoeken en vinden van de gewenste informatie.

Deze inhoudelijke kant van SpanjeVakantieland.nl is niet gewijzigd, maar na 12,5 jaar was de lay-out en de techniek achter de website duidelijk aan vervanging toe.

We nodigen u van harte uit om uw mening over de nieuwe layout en interactiemogelijkheden te geven. Ook houden we ons aanbevolen voor suggesties om de informatie nog toegankelijker te maken.

Bedankt voor uw belangstelling in de afgelopen 12,5 jaar; we hopen dat daar, in deze nieuwe gedaante,  nog tientallen jaren bij gaan komen.

Webmaster SpanjeVakantieland.nl

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *