Mangotorentje met geitenkaas

Recepten > Mangotorentje met geitenkaas

Het recept Mangotorentje met geitenkaas is bedoeld als voorgerecht.

Ingrediënten

  • 2 mango’s, rijp maar absoluut niet te zacht
  • verse geitenkaas in heel dunne plakjes
  • geraspte geitenkaas
  • vloeibare honing

Bereidingswijze

  1. Het vruchtvlees van de mango’s moet in zo dun mogelijke plakjes gesneden worden. Dit is het makkelijkste door eerst de plakjes te snijden en daarna pas de schil eraf te halen.
  2. Op elk bord maak je nu een torentje: een plakje mango, hierop een plakje geitenkaas, plakje mango, plakje geitenkaas.
  3. Maak het zo hoog als je wilt, de laatste laag moet van mango zijn. Deze plak mango kwast je dan in met honing en hierop strooi je wat geraspte geitenkaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *