Paprikarolletjes met geitenkaas

Recepten > Paprikarolletjes met geitenkaas

Paprikarolletjes met geitenkaas (Tapas)

Wachtijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen

ingrediënten:

  • 2 grote rode paprika¹s
  • 4 eetlepel olijfolie
  • ½ citroen
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 2 takjes verse oregano
  • (versgemalen) zwarte peper
  • cocktailprikkers

Bereidingswijze:

  1. Paprika¹s wassen, schoonmaken en in de lengte in achten snijden. In een pan 3 eetlepels olie verhitten en paprika¹s afgedekt in circa 10 minuten gaar stoven.
  2. Intussen citroen schoonboenen en 1 theelepel schil er dun afraspen. Boven een kom de geitenkaas verkruimelen. Oregano erboven fijnknippen. Geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie er door scheppen. Op smaak brengen met enkele druppels citroensap en veel peper.
  3. Op elk stuk paprika een eetlepel geitenkaas scheppen. Paprika¹s oprollen, aan smalle kant beginnen. In elk rolletje een cocktailprikker steken. Rolletjes in een lage schaal leggen en circa 1Ž2 uur laten staan zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *