Schrijf mee!

Om deze uitgebreide site over Spanje van nog meer unieke informatie te voorzien nodigen we u uit om mee te schrijven aan deze website.

Stuur ons uw beschrijving van uw favoriete dorp, uitstapje, wetenswaardigheid of wat dan ook. Schrijf iets over de geschiedenis, restaurants, campings leuke bezienswaardigheden enz. Als u een leuke foto toevoegt zal uw beschrijving nog levendiger worden.

Uw inzending dient vrij te zijn van copyright van derden.

Denk ook eens aan uw reisverslag, werkstuk of scriptie….

We horen graag van u!

 

2 gedachten over “Schrijf mee!

  1. Anne de Valk

    Hola,
    Soy Anne en ik ben werkzaam op een stenen reisburo waar ik uiteraard veel Spanje reizen verzorg. Verder heb ik een eigen website gemaakt waar ik blog over mijn reizen. Ik heb veel interessante en leuke dingen ondernomen in Spanje met mijn partner, maar ook met mijn tienerkinderen. Mallorca op een andere manier, de prachtige provincie Aragon, een huttentocht, maar ook het prachtige Andalusië om maar een paar bestemmingen te noemen. Ik nodig jullie van harte uit om mijn website te bekijken en aangezien ik dit jaar ben begonnen met mijn blog zou ik het leuk vinden om meer bezoekers te trekken. Wie weet kunnen jullie een link plaatsen? Uiteraard hou ik me ook aanbevolen om andere nog niet ontdekte parels in Spanje te gaan ontdekken. Met vriendelijke groet,
    Anne de Valk
    Zierikzee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *