Almuñecar

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Almuñecar

Almuñecar is meer en meer populair aan het worden onder overwinteraars en immigranten. Het is een aantrekkelijk toevluchtsoord dat in de zomer bijzonder populair is bij vakantiegangers.

Almuñecar heeft een leuke boulevard die verdeeld is vele secties door kleine inhammen en uitlopers die zo typisch zijn voro dit deel van de Costa Tropical.

Onder de vele bezienswaardigheden van Almunecar is het vogelpark van Loro Sexi dat, zeker als u kinderen meeneemt, een bezoek waard is. Zowat 1.500 vogels van 120 verschillende soorten zijn hier te zien. Het Vogeltjes park “Loro Sexi” is geopend van 11,00 tot 14,00 en van 16,00 tot 18.00.

Parque del Majuelo
In de nabije omgeving ligt het Parque del Majuelo, een botanische tuin die de grootste verzameling van subtropische planten van Europa bevat, met meer dan 400 soorten. De meeste planten komen uit Brazilië en Cuba. In het park zult u ook de ruïnes van de viszoutfabriek vinden die door Phoeniciers in 4de Eeuw voor Chr. werd gebouwd. We adviseren u even door te klimmen tot het kasteel, voor het prachtige uitzicht.

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *