La Lajita

Plaatsen > Fuerteventura > La Lajita

La Lajita is een klein vissersdorpje aan de oostkant van het Canarische eiland Fuerteventura. La Lajita is bekend vanwege de grootste dierentuin op het eiland Fuerteventura. Het kleine vissersdorpje La Lajita aan de oostkust van Fuerteventura is door de ‘Oasis de Los Camellos’ dierentuin op de toeristische kaart gezet, want het biedt een van de belangrijkste attracties op het eiland.
Oasis Park is een dierentuin en botanische tuinen in het zuiden van Fuerteventura. De dierentuin heeft meer dan 200 soorten waaronder Alligators, apen, giraffen, Zebra’s en vogels. In de 200.000 vierkante meter grote botanische tuinen, die zijn voorzien van vele endemische soorten en cactussen, kunnen u genieten vanaf de rug van een kameel tijdens de kameel Safari.
Terwijl u op uw beurt wacht kunt u ontspannen onder de palmbomen in de bar van de dierentuin, of een van de weinige visrestaurants in La Lajita proberen.

Houd u er rekening mee dat dierentuin OasisPark erg druk kan zijn, maar als u een kind een groot pezier wilt doen heeft u dat er wellicht voor over. Voor kinderen aardige shows met reptielen (mag je aaien…) en zeeleeuwen (geven je een kusje…).

Adres: Generaal de Jardia s / n Lalita Pajara La Lajita
E-mail: reservas@lajitaoasispark.com
Website: www.fuerteventuraoasispark.com
Telefoon: +34 902 400 434

Bereikbaar met bussen 1, 5 en 25 vanaf Tarajejo en bussen 1, 6 en 10 vanuit Corralejo.

Openingstijden: van 9 tot 18:00 uur

Entree: 18 (volwassenen), € 11 (kinderen 3 tot 11). Kameel Safari: € 10 (volwassenen), € 5 (kinderen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *