Lloret de Mar

Plaatsen > Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van die bekende Spaanse vakantie-bestemmingen waar iedereen wel wat over weet en waar iedereen het naar z’n zin kan hebben.

De mogelijkheden die dit eigenlijk niet eens zo grote plaatsje van 20.000 inwoners biedt, zijn zo divers, dat niemand zich zal vervelen. Leuke drukke winkelstraatjes, gezellige terrassen, een mooie boulevard, een goed onderhouden zandstrand, de vele (vaak Hollandse) kroegen, leuke restaurantjes, de mooiste disco’s, een casino, nachtclubs – ja, wat heeft Lloret de Mar eigenlijk niet?

Aan het einde van de strandboulevard kan men naar het kasteel klimmen (9de eeuw). Ook hier waren de Romeinen aanwezig, het enige restant is een graftoren (Toren van de Moren). De parochiekerk trekt wel de aandacht door zijn betegeling, aangebracht door de Indianen.

En als u ook nog wat meer wilt zien van Spanje als vakantieland, dan kunt u een keuze maken uit vele boeiende excursies zoals bijvoorbeeld naar Barcelona, het Dali-museum , een mooie tocht langs de Costa Brava of één van de andere mogelijkheden.

Voor alle mensen die wat extra’s willen in hun vakantie is er de mogelijkheid om te bungeejumpen in Waterworld in Lloret de Mar. Voor de leken onder u zullen we even kort uitleggen wat dit inhoudt. U laat zich omhoog hijsen door een grote kraan en springt van 80 meter hoogte uit een bakje met niets anders dan een elastiek aan uw benen, en de zwaartekracht doet zijn werk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *