Los Gigantes

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Los Gigantes

Los Gigantes ligt op Tenerife, een van de Canarische eilanden.

Los Gigantes – Playa de los Guíos
Dit strand staat ook bekend als ¨Strand van Argel¨. Het strand ligt in de urbanización turística Acantilados de los Gigantes, vlakbij de jachthaven en achter Poblado Marinero. Vanaf het strand heeft u een mmooi uitzicht op de grote kliffen van Los Gigantes.
OP het strand ligt fijn vulkaanzand. In de jachthaven die naast het strand ligt kunt u terecht voor excursies met een boot tot aan het strand van Masca. Ook vanaf de boot een prqachtig uitzicht op de hoge rotsen van los Gigantes die tot 500 mater hoog reiken.

Los Gigantes – Playa de La Arena
Playa de La Arena is één van de mooiste stranden van Tenerife. De combinatie van zwart zand en prachtige palemen zorgen voor een indrukwekkend gezicht.

Masca – Playa de Masca
Het stran dvan Masca is een strand van keien en zwart vulkaanzand. Er zijn twee manieren om aan het strand van Masca te komen. De eerste, en meest vermoeiende manier, is lopend met een zware afdaling van ongeveer 3 uur.
De tweede en meer aangename manier is door de boot te nemen vanaf de jachthaven in Los Gigantes of de vissershaven in Playa San Juan.

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *