Malgrat de Mar

Plaatsen > Malgrat de Mar

Kenmerkend voor Malgrat de Mar is de grote diversiteit die deze plaats te bieden heeft: natuur, historie, monumenten, plus natuurlijk de goede toeristische voorzieningen. Een aantrekkelijke vakantiebestemming dus.

Eigenlijk bestaat Malgrat uit twee delen: de oorspronkelijke en aantrekkelijke oude stad, en ten zuiden daarvan gelegen de kilometerslange boulevard waar de meeste toeristische voorzieningen zijn. Hotels, appartementen, campings, terrasjes, bars, winkeltjes zorgen ’s zomers altijd voor een gezellige drukte. Het brede strand wordt op veel plaatsen omgeven door pijnbomen, en biedt altijd een mooi plekje om te genieten van zon en zee. ’s Avonds zult u zich uitstekend vermaken in één van de bars, strandtenten of discotheken die Malgrat rijk is.

Santa Susanna is de fraaie nieuwe hotelwijk van Malgrat de Mar. Hier staan de hotels en appartementen- gebouwen die meer weg hebben van een echt vakantieparadijs dan van zomaar een hotel of appartement.

Ruim van opzet, veel faciliteiten, betrekkelijk rustig gelegen aan of nabij het brede zandstrand. Via de prachtig aangelegde boulevard, die doorloopt tot in het oude oorspronkelijk Catalaanse dorpje dat Malgrat eens was, bereikt u op loopafstand de hotelwijk van Malgrat met bars, terrassen en winkeltjes. Aantrekkelijk en dus door veel toeristen bezocht is ook de weekmarkt.

Toch een dagje-er-op-uit? Barcelona, Montserrat, Girona, Figueres, of een tocht langs een deel van de 200 km lange kust van de Costa Brava bieden mogelijkheden te over!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *