Moraira

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

PLaatsen > Moraira

Moraira ligt aan de Costa Blanca tussen Valencia en Alicante, slechts 35 km van Benidorm verwijderd. De omgeving van het vissersdorpje Moraira  wordt gedomineerd door groene pijnbomen en de helderblauwe Middellandse zee.

Dankzij de beschermde ligging op het zuidoosten heeft de omgeving van Moraira één van de mildste klimaten van de Middellandse zee, dus met zachte winters en warme, maar dankzij een verkoelend briesje, altijd aangename zomers.

Het stadje Moraira zelf wordt gekenmerkt door de moderne jachthaven waar afgemeerde zeilboten en de oude vissersvloot een pittoreske aanblik bieden. Verder vindt u in Moraira alles wat een bezoek de moeite waard maakt: gezellige winkeltjes, wekelijkse markt, visafslag, typische Spaanse bars, sfeervolle restaurants, bioscopen en discotheken.

Ook voor een wat langer verblijf, overwinteren?,  zijn faciliteiten aanwezig zoals een kliniek met een Nederlandse arts en tandarts.

 

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *