Musea Fuerteventura

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Musea Fuerteventura

Fuerteventura kent een aantal musea die het bezoeken waard zijn.

Het Zout Museum Fuerteventura (c) 2012 SpanjeVakantieland.nl

Het Zout Museum Fuerteventura (c) 2012 SpanjeVakantieland.nl

Het Zout Museum:
Hier ziet u het hele verhaal over het winnen van zout in Fuerteventura. Dit museum ligt naast Las Salinas del Carmen en ten zuiden van La Caleta de Fuste. Hier vindt u alle informatie en belangrijke objecten van de winning van zout en het gebruik ervan in de geschiedenis, de procedure en technieken die gebruikt worden op het eiland.

Miguel de Unamuno huis Museum:
Dit was het huis van de schrijver Miguel de Unamuno tijdens de periode van zijn ballingschap op het eiland voordat het het oude Hotel Fuerteventura werd. Hier wordt verhaald over het werk van Miguel de Unamuno en vooral zijn werk dat hij op het eiland maakte. Het huis bevat ​​nog steeds de objecten uit de tijd van de auteur: zijn bureau, het bed en de andere gebruikte meubelen. Het museum is gevestigd aan de Calle Virgen del Rosario in de hoofdstad Puerte del Rosario.

Museo Casa del Grano La Cilla:
Dit museum Museo del Grano is gehuisvest in een huis uit het begin van de negende eeuw. In dit museum kunt u alles te weten komen over de landbouw zoals die zich Fuerteventura al eeuwenlang ontwikkelde en hoe deze evolueerde. Het Museo Casa del Grano La Cilla vindt u in La Oliva.

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *