Playa de Aro

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Playa de Aro

Playa de Aro is een modern stadje, gelegen aan een mooi zandstrand met verschillende zandstrandjes in de buurt verscholen tussen rotsen en kreekjes. Van oudsher is Playa de Aro  (Catalaans Platja d’Aro) het hart van het noordelijk deel van de Costa Brava. Dit gebied wordt vooral veel bezocht door vakantiegangers die per eigen auto reizen.

Playa de Aro biedt eigenlijk alles wat je je kunt wensen voor een prettige vakantie: een prachtig zandstrand aan een kristalheldere zee, een zeer gevarieerd landschap dat op veel plaatsen de benaming Costa Brava (=woeste kust) waarmaakt. Maar wat is vakantie vieren zonder winkelstraatjes, restaurantjes, barretjes, terrasjes, discotheken? Wees gerust: Playa de Aro heeft ook dat alles in overvloedige mate te bieden! Avondvertier vindt u in de talloze bars, restaurants en disco’s.

Vanuit Playa de Aro kan u verschillende mooie excursies maken (ondermeer naar middeleeuwse kastelen, menhirs en een origineel hunnenbed).

Houdt u van sport? Dan biedt Playa de Aro u een waaier aan sportmogelijkheden: windsurf, zeilen, tennis, golf en paardrijden zijn slechts een aantal mogelijkheden die maken het de sportieve vakantieganger zeker naar de zin.

 

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *