Uitkijkpunt Barranco de Los Canarios

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Fuerteventura > Barranco de Los Canarios

Barranco de Los Canarios is het meest indrukwekkende uitkijkpunt op Fuerteventura, vanaf hier kan de gehele westkust vanaf Punta Pecebre tot El Cotillo vanuit vogelperspectief bekeken worden.

U vindt Barranco de Los Canarios als u de snelweg verlaat bij de Barranco de Mal Nombre, daar vindt u op de oude weg, een klein tankstation met een bar. We adviseren u hier even binnen te lopen en in de bar te vragen of -en hoe- u bij Barranco de Los Canarios kunt komen, de toegang is niet zo eenvoudig omdat het uitkijkpunt Barranco de Los Canarios particulier bezit is.

Nadat u toestemming gekregen heeft kunt u de slagboom die de toegang blokkeert openen, sluit die ook weer achter u! Rij voorzichtig, hier zal u soms loslopende geiten, ezels en paarden tegenkomen. Ook treft u gaten, grind en stenen op de weg.

Eenmaal op het plateau heeft u vrij zicht tot Puta Pecebre, loop dan naar de heuvel, die zich vlakbij bevind. Eenmaal boven gekomen ligt het eiland aan uw voeten.

Geef uw mening over dit artikel! Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *