Autoroutes Spanje

Autohuren in Spanje: Met een huurauto zie je meer!

Tapas, Flamenco, goede wijnen, bruisende steden, heerlijke stranden, een rijke cultuur en vriendelijke inwoners: Spanje is niet voor niets een van de favoriete bestemmingen onder Nederlanders. En met alles wat er te zien en te beleven valt, vinden wij het ook helemaal niet verwonderlijk dat een heleboel van hen ervoor kiezen in Spanje een auto te huren. Want eerlijk is eerlijk: Die is eigenlijk onmisbaar.

Oké, auto gehuurd dus. Maar waar begin je?

We helpen je graag een eindje op weg. Daarom geven we je drie tips voor absolute must-sees waar je met je huurauto naar toe rijdt.

  • Valencia – Het museum voor moderne kunst – Het IVAM
    Kunst- en cultuurliefhebber? Dan is je vakantie in Spanje niet compleet zonder een bezoekje aan het ‘Instituto Valanciano de Arte Moderno’. Naast een aantal vaste en wisselende tentoonstellingen organiseert het IVAM diverse evenementen, workshops en gratis toegankelijke concerten van hun eigen jazz-ensemble.
  • Costa Brava – Prachtige route langs verborgen stranden
    De route over de GI 682 begint in Sant Feliu de Guíxols en eindigt in Tossa. Onderwerg kom je langs fantastische uitkijkpunten en heerlijke strandjes. Onderweg een tussenstop maken om de zwembroek uit de koffer te trekken? Dat doe je bijvoorbeeld bij de paradijselijke baai Futadera. Met een beetje geluk heb je het 100 meter lange strand helemaal voor je alleen.
  • Gran Canaria – Wolkenrots – de Roque Nublo
    Als je Gran Canaria aandoet, mag je de Roque Nublo niet missen. Het is het geologische kenmerk van Gran Canaria. De rotstoren is 1813 meter hoog en vooral bij zonnig weer is de excursie ernaar toe zeer de moeite waard. Voor, achter, naar boven en naar beneden: Aan alle kanten heb je een adembenemend panoramisch uitzicht.

Met Sunny Cars kun je op het vasteland van Spanje op meer dan 140 bestemmingen een auto huren. Maar ook op de eilanden is er genoeg keus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *