Golfresorts in Spanje

Onderstaande ranglijst is samengesteld door Leadingcourses.com. Hierbij hebben ze golfresorts in Spanje waar de baan aan het hotel ligt als uitgangspunt genomen. De resorts zijn gerangschikt op het cijfer dat ze op Leadingcourses.com krijgen, dus gerangschikt op het oordeel van golfers. Naast onderstaande banen zijn er nog veel meer golfbonen in Spanje. Door te zoeken op de site op “Golf” zul je ook die banen vinden.

1 PGA Catalunya Resort
PGA Catalunya Resort biedt Camiral Hotel en 36 holes: de Stadium Course en de Tour Course. De Stadium Course staat bekend als de beste maar ook als de moeilijkste. PGA Catalunya Resort is een golf villa complex met een golfbaan die tot de beste in Spanje werd uitgeroepen in 2014. Het is tien minuten van Girona en 35 minuten met de hogesnelheidstrein vanuit Barcelona. De slanke villa’s hebben grote ramen met uitzicht op de course en het terrein. Een conciërge organiseert alles; van kinderopvang tot een diner in één van de 22 sterren restaurants binnen een straal van 10 km rijden.

2 Real Club de Golf El Prat
Het DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Center La Mola is het hotel voor de golfers. Het hotel is omgeven door het natuurpark van San Lorenzo del Munt il’Obac en de 45-holes baan van de Real Club de Golf El Prat, La Mola is een oase van rust en stilte op slechts 30 minuten van Barcelona. Greg Norman is de ontwerper van de baan. De Pink Course (Rosa) wordt door golfers gezien als de beste.

3 Villa Padierna
Villa Padierna bestaat uit drie banen (Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf). Alferini Golf krijgt het beste cijfer. Villa Padierna en het Villa Padierna Palace Hotel ligt vlakbij Puerto Banus, de jachthaven van Marbella in Zuid-Spanje.

4 La Cala Resort
La Cala in Mijas, aan de Costa del Sol (Zuid-Spanje), biedt drie banen – Campo America, Campo Europa en Campo Asia – en het La Cala Resort. La cala resort is ideaal voor het houden van wedstrijden en grote toernooien, maar ook om een ​​aangename en ontspannen dag te genieten. Volledig geïntegreerd in het landschap, wijst de golfbaan op de zorg voor de natuur en en de aandacht besteed aan het milieu. 18 holes. 6641 m.

5 San Roque Club
De San Roque Club is ook te vinden aan de Costa del Sol en heeft twee zeer goede banen: de Old Course en de New Course. De San Roque Club biedt alle faciliteiten die u aan de Costa del Sol zou verwachten. De twee contrasterende golfbanen zijn zowel uitdagend als mooi. De vier zeer verschillende restaurants serveren een prachtig scala aan high-class cuisine, van Japans tot tapas. Hier kan iedere golfer terecht, van beginner tot expert, maar ook een meer ontspannent bezoek is mogelijk met de vele terrassen, het verwarmde zwembad of schoonheids- en therapeutische behandelingen.

6 La Manga Club
La Manga Club ligt in het oosten van Spanje, in de regio Murcia. Met een oppervlakte van 560 ha. biedt het resort exclusieve accommodaties, eerste klas professionele sportfaciliteiten en lekker eten, ideaal voor diegenen die een uitzonderlijke rust, veiligheid en privacy zoekt, in combinatie met een voortreffelijke service.

7 El Rompido Golf & Beach Resort
Golf el Rompido ligt aan de Costa de la Luz: Zuid-Spanje nabij de grens met Portugal. Het resort biedt twee banen, North en South, van de Spaanse ontwerper Alvaro Arana. Wie hier naartoe gaat kan kiezen tussen het Precise Resort El Rompido Hotel of appartementen van de Precise Resort El Rompido The Club.

8 Salobre Golf Resort Gran Canaria
Salobre Golf & Resort is het enige resort met 36 holes op de Canarische Eilanden. De Old Course (1999) is ontworpen door Roland Favré en wordt beschouwd als beter dan de New Course. Op het terrein ligt het Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort.

9 Costa Ballena Ocean Golf Club
Costa Ballena Ocean Golf Club heeft een 27-holes baan en een 9-holes par-3 baan naar een ontwerp van José Maria Olazabal. Gasten verblijven in het Costa Ballena Golf & Spa Hotel.

10 Melia Villaitana Golf Club
De Melia Villaitana Golf Club is te vinden bij Benidorm. Golfers treffen hier twee banen van Nicklaus Design; Levante en Poniente. Levante is volgens golfers de beste baan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *