Fuerteventura Carnaval

Thema’s > Fuerteventura Carnaval

Als er een ding waarin de mensen van Fuerteventura uitblinken dan is het feesten en Carnaval is daar het beste voorbeeld van.

Bijna elke dorp en stad in Fuerteventura heeft zijn eigen carnaval, in de maanden januari tot april, met een selectie van culturele, sportieve en muzikale evenementen, afgesloten met een optocht van praalwagens waar elke vorm van voertuig wordt omgetoverd tot een fantastische creatie met schaars geklede dansers op het ritme van de drums. De meer rustige evenementen worden gedurende de week gevierd. Maar in het weekend barst het echte feest los, met een groet open lucht party met live muziek en dans tot het ochtendgloren – letterlijk. Het feest begint niet echt voor middernacht dus als je er het beste van wilt maken houdt dan lekker een ​​siësta in de middag om de batterijen op te laden. U wordt een feestelijke nacht gepresenteerd.

Een goed deel van de feestgangers zullen in gedurende het weekend verkleed gaan, maar verkleden is niet verplicht

Als u kinderen hebt dan is de kermis waarschijnlijk de belangrijkste attractie, maar houdt er rekening mee dat de ritten niet beginnen voor 19:00 uur. Ook hier is een middagslaapje op zijn plaats.

Hoewel Fuerteventura vaak wordt omschreven als het ‘rustige’ eiland, tijdens het carnaval is dat zeker niet het geval. Het beste geniet u door ’s nachts te feesten en overdag te slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *