Costa Adeje

Plaatsen > Costa Adeje

Costa Adeje, Tenerife

Costa Adeje, Tenerife

Costa Adeje is een kleine maar toeristische kustplaats in het zuidwesten van het eiland Tenerife, het ligt ten zuiden van het hoger gelegen rustige dorp Adeje. Het dorp sluit aan bij de Playa de las Americas richting Fanabe. In Costa Adeje bevinden zich de mooiere 4 en 5 sterren hotels, het is hier ook wat rustiger dan Playa de las americas.

Mooie wandelingen langs het strand. Je kunt de hele boulevard aflopen, langs het haventje en dan verder naar Playa de Las America en Los Cristianos. Gezellige boulevard met terrasjes, bars, veel winkels met van alles en nog wat, en natuurlijk veel restaurants.

De andere kant op ligt een mooi, modern en prijzig winkelcentrum ‘Plazza del Ducque’.  Goed verzorgd en chique , nog meer dan Playa de las America en nog meer dan Los Christianos. Alleen heeft Playa de las America een veel groter aanbod aan winkels en uitgaans gebied. Op donderdag en zaterdag is er in Costa Adeje markt, naast hotel Fanabe Costa Sur.

Costa Adeje is niet speciaal geschikt voor jongeren; er zijn geen discotheken. Er komen veel stellen met kleine kinderen en oudere mensen. Op Costa Adeje zijn veel hoogte verschillen, waardoor je vaak naar beneden en omhoog moet lopen. Eenmaal op de boulevard is alles geschikt voor minder validen.

Een auto huren en het eiland bezichtigen is ook zeker een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *