Playa de las Américas

Plaatsen > Playa de las Américas

Playa de las Americas, Tenerife

Playa de las Americas, Tenerife

Playa de las Américas is de zonzekere en populaire badplaats aan de zuidkant van Tenerife, ten oosten van Costa Adeje, waar u zich geen moment van de dag zult vervelen. De kilometers lange flaneerboulevard is een onafgebroken rij van gezellige winkels, restaurants en terrasjes. Halverwege de boulevard ligt het bruisende uitgaanscentrum met de bars en discotheken die tot diep in de nacht voor het nodige vertier zorgen.

Playa de las Américas kent ontelbare restaurants, kroegen en discotheken. Vlakbij is de haven van Los Cristianos gelegen van waaruit u met de jetfoil kan afreizen naar de naburige eilanden.

Langs de gehele boulevard liggen verschillende zand- en lavastranden met diverse watersportmogelijkheden. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken met surfen, tennissen, zwemmen en legio andere mogelijkheden. Één van de beste en grootste stranden van het eiland Tenerife, Playa de Las Vistas, vindt u iets voorbij la punta del Camisón. In het hoogseizoen is het hier erg druk. U kunt op dit strand terecht voor nageneog alles wat u op uw vakantie als afleiding zoekt: jetski, zeilen, bootverhuur, verhuur van parasols en strandstoelen, water-ski, parapenting, en excursies naar walvissen of dolfijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *